Home > Kijktip

Mocro Maffia

De keiharde wereld van Paus, Potlood, Tatta, Muis en de rest

Article header image
  • Videoland logo

De misdaadserie Mocro Maffia is niet meer weg te denken van de Nederlandse streamingsdienst Videoland. Deze spannende dramaserie won in 2021 een Gouden Kalf en heeft inmiddels al 5 seizoenen achter de rug. Een spannend plot, goed acteerwerk en interessante personages zijn gegarandeerd. De serie is ook extreem gewelddadig, dus als je daar niet van houdt, kun je deze beter overslaan.

Wanneer de drie vrienden 'Romano', 'Potlood' en 'De Paus' de kleine criminaliteit inruilen voor het zware werk, hebben ze al snel een succesvolle cocaïnehandel in Amsterdam. Na een ruzie valt de groep echter uit elkaar, wat betekent dat de vrienden lijnrecht tegenover elkaar komen te staan in de wereld van misdaad, drugs en geld.

Mocro Maffia direct kijken / streamen

Mocro Maffia is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Mocro Maffia is een serie binnen de genres Misdaad, Drama en Actie. met in de hoofdrol o.a. Achmed Akkabi, Robert De Hoog en Nasrdin Dchar. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Mocro Maffia kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Genre

Misdaad - Drama - Actie

Lengte

±1u

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 8 afleveringen 2018
2 7 afleveringen 2020
3 7 afleveringen 2021
4 8 afleveringen 2022
5 7 afleveringen 2023

Regisseur

Mustafa Duygulu, David Eilander, Bobby Boermans

Cast

Achmed Akkabi, Robert De Hoog, Nasrdin Dchar, Iliass Ojja, Walid Benmbarek, Mandela Wee Wee, Bilal Wahib, Achmed el Jennouni, Daan Schuurmans, Charlie Chan Dagelet, en meer...