Home > Artikel

Trailer: het laatste seizoen van Mocro Maffia komt nog deze maand naar Videoland

Article header image

Wie wint na zes seizoenen de machtsstrijd in Mocro Maffia? We tellen af naar 20 september, als het laatste seizoen van start gaat op Videoland. In de nieuwe trailer stijgt de spanning al tot grote hoogte.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Wie wordt de baas in de Amsterdamse drugswereld na de moorden op Paus en Potlood? Lukt het Samira, Tonnano en Ashraf om wraak te nemen op het Colombiaanse drugskartel? Of grijpen Tatta en Borsu hun kans om in het gat te springen? En weet de politie eigenlijk nog wat te bereiken dit seizoen?

Mocro Maffia

In het zesde en laatste seizoen van Mocro Maffia krijgen al die vragen een antwoord. Ook worden er nieuwe personages geïntroduceerd, zoals Soesie (Romée Polanen), het nichtje van Borsu. Soesie gaat aan de slag in een stash house, maar krijgt al snel meer verantwoordlijkheden. Heeft zij een grote toekomst in de onderwereld, of gaat ze haar avontuur - zoals velen - met de dood bekopen?

Trailer

Videoland zette alvast de trailer van het slotseizoen online. Vanaf 20 september staat er wekelijks een nieuwe aflevering voor je klaar. Na acht afleveringen is het echt over en uit met Mocro Maffia.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.