Home > Artikel

Zo kijk je de serie Mocro Maffia in de goede volgorde

Article header image

Na het debuut van de serie Mocro Maffia in 2018 verschenen er nog een hele berg seizoenen en de nodige Mocro Maffia-films op Videoland. Weet je inmiddels niet weer waar je moet beginnen met de misdaadserie? Binge schiet te hulp.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het eerste seizoen van Mocro Maffia met o.a. Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar en Robert de Hoog sloeg in 2018 in als een bom en de serie blijft, ook na vijf seizoenen, ongelooflijk populair op Videoland. 

Aparte films

Vanwege het succes van de serie besloten de makers tussen de seizoenen door ook nog wat films over verschillende Mocro Maffia-personages te maken die dan vooraf gingen aan het volgende seizoen. Al met al maakt dat het voor de kijker best ingewikkeld om de juiste volgorde vast te houden, maar gelukkig zijn wij er om de helpende hand toe te steken. 

De juiste volgorde

Dit is hoe je Mocro Maffia in de goede volgorde kijkt, inclusief films. 

Mocro Maffia - seizoen seizoen 1 (2018)

Mocro Maffia - seizoen seizoen 2 (2020)

Komtgoed - film (2021)

Mocro Maffia - seizoen 3 (2021)

Meltem - film (2021)

Mocro Maffia - seizoen 4 (2022)

Tatta - film (2023)

Mocro Maffia - seizoen 5 (2023)

Nieuw seizoen in 2024

Het zesde seizoen van Mocro Maffia komt eraan in 2024. Of er voor die tijd nog een film op het programma staat, laten we je weten als het zover is. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.