Home > Kijktip

The Good Doctor

Hèhè, eindelijk weer eens een leuke ziekenhuisserie

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • Viaplay logo

Een een niet zo ver verleden waren ziekenhuisseries veel voor handen, de laatste jaren moeten we ze met een lampje zoeken. Uitzonderingen als Grey's Anatomy daargelaten. The Good Doctor bracht ziekenhuisserie-fans opnieuw in vervoering. Dit is een echte guilty pleasure.

Dr. Shaun Murphy, een jonge, briljante arts met autisme, wordt aangenomen op de afdeling chirurgie van een prestigieus ziekenhuis. Maar vanwege zijn aandoening wil hij nog wel eens bot uit de hoek komen en dat wordt lang niet door iedereen gewaardeerd.

The Good Doctor direct kijken / streamen

The Good Doctor is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Videoland logoVideoland. The Good Doctor is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Freddie Highmore, Richard Schiff en Hill Harper. De serie duurt 43 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct The Good Doctor kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om hem heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Genre

Drama

Lengte

±43m

Releasejaar

2017

Seizoenen

1 18 afleveringen 2017
2 18 afleveringen 2018
3 10 afleveringen 2019
4 10 afleveringen 2020
5 18 afleveringen 2021
6 22 afleveringen 2022
7 10 afleveringen 2024

Regisseur

Mike Listo, Seth Gordon, Rebecca Moline

Cast

Freddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Paige Spara, Will Yun Lee, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Tamlyn Tomita, en meer...