Home > Artikel

The Good Doctor stopt na seizoen 7

Article header image

Na zeven mooie seizoenen houdt het op voor dokter Shaun Murphy en de rest van de medewerkers van het fictieve San Jose St. Bonaventure ziekenhuis. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen The Good Doctor, zo schrijven de producers.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

The Good Doctor ging in 2017 in première en was al die tijd zeer populair. De serie ging over de autistische arts Shaun Murphy (Freddie Highmore) die van het platteland van Wyoming naar San Jose verhuisde om chirurg te worden. En daarbij liep hij nog wel eens tegen obstakels op. 

Freddie Higmore

Freddie Highmore laat weten dat hij het een enorme eer vond om Shaun Murphy te spelen. De acteur bedankt in een verklaring de makers en de kijkers. 

20 februari

Het zevende seizoen gaat op 20 februari in première op de Amerikaanse zender ABC. Wanneer die reeks naar Nederland komt, is nog niet bekend. In Nederland is The Good Doctor te zien op Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video.

Meer series die stoppen

The Good Doctor is niet de enige ABC-serie die stopt. Station 19, Young Sheldon, Blue Bloods en SWAT wacht hetzelfde lot. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.