Home > Artikel

Ziekenhuisserie The Good Doctor naar Netflix

Article header image

The Good Doctor is een van de populairste series van de laatste jaren. Ook Netflix ziet brood in de serie, want er komen op 22 april meerdere seizoenen naar Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

The Good Doctor ging in 2017 in première en was vanaf het begin zeer populair. Zes seizoenen zijn al te bekijken al en het zevende en laatste verschijnt momenteel wekelijks bij Videoland. 

Freddie Highmore

In de serie speelt Freddie Highmore de autistische chirurg Shaun Murphy. In het begin moet hij zich flink bewijzen tegenover zijn collega's maar al snel blijkt dat Shaun een briljant chirurg is. In het zesde seizoen wordt hij ook nog vader en in de laatste reeks probeert Shaun het vaderschap te combineren met zijn werk. 

Zeven seizoenen

Hoeveel seizoenen van The Good Doctor richting Netflix komen, is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zij ze het allemaal. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.