Home > Kijktip

True Detective

Waanzinnig goede misdaadserie met diepzinnige Woody en Matthew

Article header image
  • HBO Max logo

Een grimmige sfeer, een pakkend verhaal en een stel topacteurs: dat is wat True Detective zo'n briljante misdaadserie maakt. Vooral het eerste seizoen met Woody Harrelson en Matthew McConaughey als rechercheurs is een pareltje. Zij moeten in het broeierige Louisiana op zoek naar een seriemoordenaar.

Elk seizoen van deze anthologieserie draait weer om een nieuwe, mysterieuze zaak die door een groep rechercheurs moet worden opgelost. Van criminele zaken tot persoonlijke worstelingen: alle aspecten van het leven als politieman komen aan bod.

True Detective direct kijken / streamen

True Detective is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. True Detective is een serie binnen de genres Misdaad, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Chris Kerson, Christopher James Baker en Colin Farrell. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.9. Direct True Detective kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Amerikaanse misdaadserie waarin politie-onderzoeken de persoonlijke en professionele geheimen van de betrokkenen blootleggen, zowel binnen als buiten de wet.

Genre

Misdaad - Drama - Thriller

Lengte

±1u

Releasejaar

2014

Seizoenen

1 8 afleveringen 2014
2 8 afleveringen 2015
3 8 afleveringen 2019
4 6 afleveringen 2024

Regisseur

Justin Lin, Jeremy Saulnier, Issa López

Cast

Chris Kerson, Christopher James Baker, Colin Farrell, Andy Mackenzie, David Morse, James Frain, Kelly Reilly, Leven Rambin, Matt Battaglia, Michael Irby, en meer...