Home > Artikel

HBO kondigt True Detective seizoen 5 aan

Article header image

True Detective seizoen 4 is nog maar net afgelopen of HBO MAX laat weten dat er meer van zulks zit aan te komen. De vierde reeks was, ondanks veel kritiek, een daverende hit voor de streamingdienst.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de politieserie speelt ieder seizoen een ander politie-duo de hoofdrol. Dit keer waren dat Jodie Foster en Kali Reiss die moorden oplosten in Alaska en dat was tegen het zere been van flink wat mannelijke fans. 

Mannen

Zij vinden dat True Detective een mannenserie hoort te zijn zoals het was in seizoen 1 met Woody Harrelson en Matthew McConaughey. Vandaar dat de nieuwste reeks maar 58% op Rotten Tomatoes scoort terwijl het toch om een heel aardig seizoen gaat. 

Issa López

Het vijfde seizoen gaat, net als het vierde, geleid worden door Issa López en dat zal tegen het zere been zijn van bedenker Nic Pizzolatto. Hij liet de afgelopen tijd verschillende malen weten dat hij dit seizoen volkomen prut vond. HBO trok zich niet veel aan van alle kritiek en laat López doorgaan. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.