Home > Kijktip

Woman of the Hour

Waargebeurd: win een date met een seriemoordenaar

Article header image
  • Netflix logo

De jonge Cheryl doet mee aan een datingshow en wordt gekoppeld aan een seriemoordenaar: het lijkt de premisse voor een comedy, maar in haar regiedebuut houdt Anna Kendrick het bloedserieus. Woman of the Hour vertelt dan ook een waargebeurd verhaal, dat ze een extra landing geeft door te tonen hoe onverschillige mannen steeds weer vrouwen in gevaar brengen. De film werd bijzonder sterk gecast, is hier en daar behoorlijk spannend en ademt een lekkere seventies-sfeer.

De New Yorkse Cheryl Bradshaw (Kendrick) hoopt op een rol in Hollywood, maar heeft weinig succes. Dan besluit haar agent haar in te schrijven voor The Dating Game, een tv-show waarin een vrijgezelle vrouw blind mag kiezen uit drie potentiële dates. Een van de mannelijke deelnemers is Rodney Alcala (sterke rol van Daniel Zovatto), die dan al vijf vrouwen heeft vermoord. Op de tribune zit Laura, die Rodney herkent als de ex van haar vermoorde vriendin.

Woman of the Hour direct kijken / streamen

Woman of the Hour is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Woman of the Hour is een film binnen de genres Misdaad, Drama, Mysterie en True crime. met in de hoofdrol o.a. Anna Kendrick, Daniel Zovatto en Autumn Best. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Woman of the Hour kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Cheryl Bradshaw was een vrijgezelle dame in de populaire datingshow The Dating Game en koos knappe en grappige vrijgezel nr. 3, Rodney Alcala. Maar achter zijn charmante façade zat een dodelijk geheim: hij was een psychopathische seriemoordenaar.

Genre

Misdaad - Drama - Mysterie - True crime

Lengte

1u 35m

Releasejaar

2023

Regisseur

Anna Kendrick

Cast

Anna Kendrick, Daniel Zovatto, Autumn Best, Andy Thompson, David Beairsto, Tighe Gill, Bonnie Hay, Thomas Strumpski, Nicolette Robinson, Kathryn Gallagher, en meer...