Home > Kijktip

It's What's Inside

Deze slimme en komische horrorfilm is één grote mindf*ck

Article header image
  • Netflix logo

Dit speelfilmdebuut van Greg Jardin neemt een thema uit comedyfilms als Freaky Friday en Big - mensen die van lichaam ruilen - en maakt er een gewiekste horrorfilm mee. De vele persoonsverwisselingen in de film zouden niet te volgen zijn zijn als It's What's Inside niet zo slim werd verteld, met knappe trucjes om duidelijk te maken wie in welk lichaam zit. Dat werkt echter alleen als je als kijker de volle aandacht erbij houdt.

Op de avond voor de bruiloft van Reuben komen zijn vrienden bij elkaar voor een vrijgezellenfeest. De meesten hebben elkaar al jaren niet gezien en zijn verrast als Forbes verschijnt, een raadselachtige figuur die iets vaags doet in de hightech. Hij heeft een koffertje bij zich met zijn laatste project, dat een behoorlijk geestverruimende impact heeft op de feestgangers.

It's What's Inside direct kijken / streamen

It's What's Inside is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. It's What's Inside is een film binnen de genres Horror, Thriller, Mysterie, Sciencefiction en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Brittany O'Grady, James Morosini en Alycia Debnam-Carey. De film duurt 1 uur 43 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct It's What's Inside kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een huwelijksfeest verandert in een existentiële nachtmerrie wanneer een vervreemde vriend opduikt met een mysterieuze koffer.

Genre

Horror - Thriller - Mysterie - Sciencefiction - Komedie

Lengte

1u 43m

Releasejaar

2024

Regisseur

Greg Jardin

Cast

Brittany O'Grady, James Morosini, Alycia Debnam-Carey, Gavin Leatherwood, Devon Terrell, Nina Bloomgarden, Reina Hardesty, David W. Thompson, Madison Davenport