Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (30 september t/m 6 oktober 2023)

Article header image

Of er nog wat te beleven valt op Netflix deze week? Jazeker! Kijk maar naar onderstaand aardige lijstje.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 1 oktober 

The Bricklayer

Wanneer de CIA verdacht gemaakt wordt van een reeks moorden op journalisten, wordt de briljante en opstandige agent Steve Vail (Aaron Eckhart) ingeschakeld om hier een einde aan te maken. Vail, die een aantal jaren geleden de geheime inlichtingendienst heeft verlaten, blijkt nauwe banden te hebben met het meesterbrein achter de aanslagen, Victor Radek (Clifton Collins Jr.).  

Woensdag 2 oktober 

Unsolved Mysteries seizoen 5

Dit seizoen wordt o.a. de moord op de veertigjarige Carnell Sledje en de 33 jarige Katherine Brown behandeld. De twee vrienden zaten op een bankje ergens in Cleveland toen ze werden doodgeschoten. 

Woensdag 2 oktober 

Love is Blind seizoen 7

Verse vrijgezellen uit Washington en omstreken proberen de liefde te vinden in de bekende pods.  

Woensdag 2 oktober

Chef's Table: Noodles

De beste chefkoks ter wereld delen de lekkerste noodlesrecepten. 

Donderdag 3 oktober 

Heartstopper seizoen 3 

Charlie (Joe Locke) wil zijn vriendje Nick (Kit Connor) vertellen dat hij van hem houdt, maar of dat gaat lukken? Nick heeft trouwens ook iets belangrijks te zeggen tegen Charlie. Terwijl de vrienden elkaar beter leren kennen en ze beginnen na te denken over universiteiten, ontdekken ze dat ze steun moeten vinden in degenen van wie ze houden als het leven niet loopt zoals ze hoopten. Charlie en Nick gaan in het nieuwe seizoen ook naar de stad van de liefde, Parijs.

Donderdag 3 oktober 

Strul

Zweedse misdaadkomedie waarin de gescheiden Conny zich erop verheugt tijd door te brengen met zijn dochter Julia. Maar dat gaat niet door wanneer Conny op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is en onschuldig wordt veroordeeld voor moord. Daar ontmoet hij de criminelen Norinder en Musse die een ontsnappingsplan hebben. 

Vrijdag 4 oktober 

It's What's Inside

Horrorcomedy waarin op de avond voor de bruiloft van Reuben al zijn vrienden bij elkaar komen voor een vrijgezellenfeest. De meesten hebben elkaar al jaren niet gezien en zijn verrast als Forbes verschijnt, een raadselachtige figuur die iets vaags doet in de hightech. Hij heeft een koffertje bij zich met zijn laatste project, dat een behoorlijk geestverruimende impact heeft op de feestgangers.

Vrijdag 4 oktober 

El Hoyo 2

Dit vervolg gaat net als deel 1 over een verticale gevangenis waarin de bovenste platforms veel meer eten krijgen dan de onderste. In El Hoyo 2 is het uitgangspunt hetzelfde maar zijn de hoofdpersonen anders. Er is een mysterieuze leider en een nieuweling die in opstand komt tegen het systeem.

Vrijdag 4 oktober 

Ghostbusters: Frozen Empire

De familie Spengler en stiefvader Gary (Paul Rudd) zijn naar New York verhuisd om de nieuwe officiële Ghostbusters te zijn. En dat is hard nodig ook want er duikt een oergod op die een geestenleger kan creëren en dingen kan bevriezen. Maar het wordt de busters niet gemakkelijk gemaakt omdat de burgemeester het bedrijf saboteert, dochter Phoebe (Mckenna Grace) een werkverbod krijgt en zoon Trevor (Finn Wolfhard) liever in z'n eentje werkt. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.