Home > Artikel

Trailer: Wordt It's What's Inside de gekste Netflix-film van het jaar?

Article header image

Op de avond voor een bruiloft neemt een groepje vrienden alvast een voorschot op het feest. Als er dan een oude vriend verschijnt met een mysterieus koffertje, wordt het gekker en gekker. De horrorcomedy It's What's Inside is onderweg naar Netflix en de trailer belooft alvast veel goeds. En vreemds.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

It's What's Inside was zo'n grote sensatie op het Sundance filmfestival dat Netflix 17 miljoen dollar neerlegde voor de rechten. De film neemt het thema uit comedyfilms als Freaky Friday en Big - mensen die van lichaam ruilen - en maakt er een knettergekke horrorfilm van. 

It's What's Inside

Op de avond voor de bruiloft van Reuben komen zijn vrienden bij elkaar voor een vrijgezellenfeest. De meesten hebben elkaar al jaren niet gezien en zijn verrast als Forbes verschijnt, een raadselachtige figuur die iets vaags doet in de hightech. Hij heeft een koffertje bij zich met zijn laatste project, dat een behoorlijk geestverruimende impact heeft op de feestgangers.

Trailer

Na de trailer van It's What's Inside krijgt je meteen zin in deze film, maar om hem te kunnen zien moet je nog even geduld hebben. Op 4 oktober verschijnt It's What's Inside op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.