Home > Kijktip

Incoming

Lachen met dolle tieners en vette actie op de achterbank

Article header image
  • Netflix logo

Niemand zal beweren dat Incoming zo origineel is als tienercomedy Superbad of zelfs maar half zo leuk, maar toch… de film heeft zijn charme. Dat komt vooral door de sympathieke hoofdrol van Mason Thames (The Black Phone) en de parade van maffe personages, zoals de doorgedraaide scheikundeleraar Studebaker (Bobby Cannavale). Schrijvers en regisseurs Dave en John Chernin (It's Always Sunny in Philadelphia) mikken op tieners en lijken precies te weten wat er scoort bij de doelgroep. Hun ouders kunnen stiekem meegrinniken.

De verliefde Benj (Thames), de bange Eddie, onderdeurtje Connor en engerd Koosh zijn een jaar of 14 en beginnen aan een nieuwe fase op hun middelbare school. Als de broer van Koosh thuis stiekem een groot feest geeft, hoopt Benj op een kans om zijn grote crush zijn liefde te bekennen. Natuurlijk loopt alles heel anders dan gepland. Benj kent niemand op het feest, Eddi en Connor mogen niet komen en een docent en wat ongenode gasten zorgen voor een totale chaos.

Incoming direct kijken / streamen

Incoming is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Incoming is een film binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Mason Thames, Isabella Ferreira en Ali Gallo. De film duurt 1 uur 31 minuten . Direct Incoming kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Vier nieuwe eerstejaarsstudenten trotseren de verschrikkingen van de adolescentie tijdens hun allereerste schoolfeest.

Genre

Komedie

Lengte

1u 31m

Releasejaar

2024

Regisseur

Dave Chernin, John Chernin

Cast

Mason Thames, Isabella Ferreira, Ali Gallo, Loren Gray, Raphael Alejandro, Bardia Seiri, Victoria Moroles, Bobby Cannavale, Kaitlin Olson, Scott MacArthur, en meer...