Home > Artikel

Wordt dit de nieuwe Superbad? Tienercomedy Incoming is onderweg naar Netflix

Article header image

Vier vrienden verheugen zich op hun allereerste feest op de middelbare school. Voordat ze zich in het feestgedruis kunnen storten vinden ze nog wel de nodige obstakels op hun pad. De tienercomedy Incoming heeft een leuk cast en is binnenkort te zien op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Bij de vier jonge hoofdrolspelers in Incoming valt vooral Mason Thames op, de jonge acteur die grote indruk maakte met zijn hoofdrol in The Black Phone. Andere rollen zijn voor Bobby Cannavale, Kaitlin Olson en Scott MacArthur. De film wordt geregisseerd door John en Dave Chernin, de broers die vooral bekend zijn door hun werk aan de hilarische comedyserie It's Always Sunny in Philadelphia.

Incoming

De comedyklassieker Superbad met Michael Cera en Jonah Hill lijkt een belangrijke inspiratie te zijn geweest voor de makers. De vrienden Benj, Eddie, Connor en Koosh hebben grote plannen voor hun eerste schoolfeest, met de belofte van drank en meisjes. Benj heeft zijn zinnen gezet op Bailey, maar die zit een jaar boven hem en dat is misschien wat hoog gegrepen. Gelukkig heeft iedereen goede adviezen voor hem.

Op 23 augustus staat Incoming op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.