Home > Kijktip

The Union

Mark Wahlberg en Halle Berry zijn een actiekoppel dat naar meer smaakt

Article header image
  • Netflix logo

Een paar keer per jaar pakt Netflix uit met een dure actiefilm vol grote sterren. De bedoeling is om daarmee een serie of zelfs franchise te beginnen, maar daar komt eigenlijk nooit wat van terecht. Tegen een vervolg op The Union zeggen we echter geen nee. Het is een vlot gemaakte actiefilm met leuke rollen van Halle Berry en Mark Wahlberg, mooie locaties, vette achtervolgingen en zelfs wat humor. Natuurlijk is het verhaal flinterdun en voorspelbaar, maar omdat de speelduur beperkt is stoort dat nauwelijks.

Na een mislukte missie in Triëst ronselt geheim agent Roxanne (Halle Berry) haar oude schoolvriend Mike (Mark Wahlberg) voor haar werkgever: The Union. Deze vage spionnenclub bestaat niet uit hoogopgeleide types met goede manieren, maar uit hardwerkende aanpakkers. Mike en Roxanne moeten naar Londen om een koffertje met gevoelige gegevens te bemachtigen dat in verkeerde handen is gevallen en nu ter veiling wordt aangeboden.

The Union direct kijken / streamen

The Union is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Union is een film binnen de genres Actiekomedie, Thriller, Actie en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Mark Wahlberg, Halle Berry en J.K. Simmons. De film duurt 1 uur 47 minuten . Direct The Union kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een bouwvakker uit New Jersey verandert van gewone man in aspirant-spion wanneer zijn lang verloren middelbare schoolliefde hem rekruteert voor een spionagemissie.

Genre

Actiekomedie - Thriller - Actie - Komedie

Lengte

1u 47m

Releasejaar

2024

Regisseur

Julian Farino

Cast

Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons, Jackie Earle Haley, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Patch Darragh, Alex Brightman, Andrei Lenart, en meer...