Home > Kijktip

KAOS

Jeff Goldblum is goddelijk in een originele draai aan de Grieks mythologie

Article header image
  • Netflix logo

In de Griekse mythologie doen de goden de vreselijkste dingen, vaak uit heel menselijke emoties als jaloezie, lust of wraakzucht. Maar wat zou er kunnen gebeuren als de goden niet zo almachtig en onsterfelijk waren als ze denken? Dat is het idee waarmee van Charlie Covell (The End of the F***ing World) speelt in deze originele en scherpe zwarte comedyserie. De cast zit vol bekende gezichten, met Jeff Goldblum als kers op de taart in de rol van oppergod Zeus.

Als Zeus in zijn paleis op de Olympus een rimpel in zijn gezicht ontdekt, maakt hij zich ongerust over een oude profetie die de val van de goden voorspelt. Wanneer er ook nog protesten uitbreken onder de stervelingen weet hij het zeker: er wordt aan zijn stoelpoten gezaagd. Terwijl Zeus zoekt naar vijanden volgt het verhaal drie mensen die nog geen benul hebben dat ze een grote rol gaan spelen in de vervulling van de profetie.

KAOS direct kijken / streamen

KAOS is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. KAOS is een serie binnen de genres Komedie, Fantasy en Drama. met in de hoofdrol o.a. Robert Emms, Nabhaan Rizwan en Layo-Christina Akinlude. De serie duurt 50 minuten per aflevering . Direct KAOS kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Zeus heeft een rimpel. Hij is bang dat dit het einde van de wereld zou kunnen betekenen. En dat zou nog wel eens waar kunnen zijn. Op aarde ontdekken zes mensen die zich niet bewust zijn van hun belang of hun band met elkaar, dat ze deel uitmaken van een oude profetie.

Genre

Komedie - Fantasy - Drama

Lengte

±50m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Georgi Banks-Davies

Cast

Robert Emms, Nabhaan Rizwan, Layo-Christina Akinlude, Jeff Goldblum, Janet McTeer, Jacob Utzon Krefeld, Debi Mazar, David Thewlis, Cliff Curtis