Home > Artikel

Turbo Review: De serie KAOS op Netflix is geweldig leuk

Article header image

Eens in de zoveel tijd is er een dosis Jeff Goldblum nodig in het leven en gelukkig voorziet Netflix dubbel en dwars in die behoefte met de heerlijke serie KAOS.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het Verhaal
Zeus (Jeff Goldblum) heeft het samen met zijn echtgenote Hera mooi voor elkaar op de berg Olympus Hij leeft in weelde en is zeer tevreden met zichzelf. Tot hij op een ochtend wakker wordt met een rimpel op zijn voorhoofd. Zeus ziet dat als een teken van zijn naderende ondergang en raakt daar totaal paranoïde van. Maar de koning der goden heeft niet helemaal ongelijk, zijn voormalige vriend, nu gevangene, Prometheus, smeedt een plan om hem ten val te brengen. Daarvoor zijn drie mensen nodig die geen idee hebben van hun kosmische betekenis. 

Oordeel
KAOS is - ondanks het nogal zware onderwerp - vooral heel erg vermakelijk. Er gebeurt zo ongelooflijk veel in de zeven afleveringen dat je geen moment weg kan kijken. Er is humor, actie, ontroering, verraad en een hoop gekkigheid met Jeff Goldblum als het stralende middelpunt al doet de rest van de enorme cast eigenlijk niet voor hem onder. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een goeie soundtrack bij en kun je je kennis van de Griekse mythologie ophalen. Dit is een absolute aanrader. 

Sterren
4 van de 5

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.