Home > Kijktip

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Henry Cavill en z'n makkers in een vlot spionageverhaal vol actie

Article header image
  • Prime Video logo

Deze spionagecomedy vertelt een verhaal dat heel losjes gebaseerd is op historische feiten. Maar met regisseur Guy Ritchie en producent Jerry Bruckheimer weet je dat het vooral om de explosieve actie en excentrieke personages gaat. Henry Cavill doet het leuk in de hoofdrol van commando Gus en wordt gesteund door een team van bikkels, onder wie Alan Richson, Henry Golding en Eiza González. Het staartje van de film hint zwaar op meerdere avonturen, dus als deze film een vervolg krijgt verbaast ons dat niets.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een speciaal geselecteerd team van Britse commando's naar het Afrikaanse Lagos gestuurd om daar de Duitse en Italiaanse oorlogsschepen in de haven onschadelijk te maken. Dat moet in het diepste geheim gebeuren om geen diplomatiek incident te creëren. Dit is een klus voor commando Gus en zijn team van rouwdouwers en waaghalzen, maar die komen tijdens hun missie voor zware vuren te staan.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare direct kijken / streamen

The Ministry of Ungentlemanly Warfare is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Ministry of Ungentlemanly Warfare is een film binnen de genres Actie, Oorlog en Drama. met in de hoofdrol o.a. Henry Cavill, Eiza González en Alan Ritchson. De film duurt 2 uur en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct The Ministry of Ungentlemanly Warfare kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In 1940 vormen Winston Churchill en Ian Fleming een clandestiene gevechtsorganisatie voor het Britse leger die de loop van de Tweede Wereldoorlog verandert en een voorloper is van de moderne Black Ops-eenheid door middel van onconventionele en volkomen ‘onvriendelijke’ gevechtstechnieken tegen de nazi’s.

Genre

Actie - Oorlog - Drama

Lengte

2u

Releasejaar

2024

Regisseur

Guy Ritchie

Cast

Henry Cavill, Eiza González, Alan Ritchson, Henry Golding, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Henry Zaga, Til Schweiger, en meer...