Home > Artikel

Henry Cavill en zijn maten binnenkort te streamen in een fijne actiekomedie

Article header image

Oorlog, spionage, actie en humor in een cocktail gemaakt door regisseur Guy Ritchie en producent Jerry Bruckheimer: dat wordt knallen! En dan speelt Henry Cavill ook nog de hoofdrol in The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Deze maand stream je hem op Prime Video.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De actiecomedy The Ministry of Ungentlemanly Warfare vertelt een verhaal dat heel losjes gebaseerd is op historische feiten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een speciaal geselecteerd team van Britse commando's naar het Afrikaanse Lagos gestuurd om daar de Duitse en Italiaanse oorlogsschepen in de haven onschadelijk te maken. Operation Postmaster vond plaats in het diepste geheim.

Geen gentlemen

In de wereld van Guy Ritchie, die de laatste jaren onder andere The Gentlemen en Operation Fortune: Ruse de Guerre afleverde, zijn de historische feiten opgeleukt met explosieve actie, hachelijke ontsnappingen en een groot aantal maffe en excentrieke personages. In The Ministry of Ungentlemanly Warfare zie je Henry Cavill (Superman, The Witcher) als de onverschrokken commando Gus, Alan Richson (Reacher) als de Zweedse kleerkast Anders en Henry Golding (Crazy Rich Asians) als de verstokte pijproker Freddy. Eiza González (Ambulance) doet als geheim agent en scherpschutter Marjorie niet voor de mannen onder.

Trailer

Vanaf 25 juli kun je The Ministry of Ungentlemanly Warfare  streamen met je Prime Video-abonnement. De streamingdienst van Amazon heeft weer  erg zijn best gedaan op de vertaling van de titel, die in het Nederlands Het ministerie van Ongehoorzame Oorlogvoering heet.  negeer die titel en geniet gewoon van de film.

Franchise?

De laatste scène van The Ministry of Ungentlemanly Warfare zinspeelt erop dat de helden uit de film na hun eerste missie opnieuw op pad worden gestuurd door niemand minder dan de Britse oorlogspremier Winston Churchill. Het zou dus zomaar kunnen dat we Gus en zijn vrienden nog eens terugzien in een vervolgfilm.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.