Home > Kijktip

A Good Girl's Guide to Murder

Emma Myers is het stralende middelpunt van deze toffe tienerserie

Article header image
  • Netflix logo

Dit misdaadmysterie is gebaseerd op het gelijknamige young adult-boek van Holly Jackson en mikt dus op tieners, maar wordt op een opvallend volwassen manier verteld. De BBC-serie ademt een heerlijk Engelse sfeer en het lukt de Amerikaanse hoofdrolspeelster Emma Myers prima om daarin op te gaan. Na haar rol als weerwolf Enid in Wednesday toont de actrice zich opnieuw een grote belofte.

Voordat ze naar de universiteit gaat moet middelbarescholier Pippa een werkstuk maken. Daarvoor besluit ze een onopgeloste zaak uit te pluizen: de verdwijning van schoolgenoot Andie, vijf jaar geleden. De politie verdacht Andies vriend Sal, en toen die een overdosis nam werd het dossier gesloten. Pip denkt echter dat Sal onschuldig was en besluit dat te bewijzen. Samen met Sals broer Ravi gaat ze op onderzoek.

A Good Girl's Guide to Murder direct kijken / streamen

A Good Girl's Guide to Murder is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. A Good Girl's Guide to Murder is een serie binnen de genres Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Andy McLeod, Anna Maxwell Martin en Annabel Mullion. De serie duurt 41 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct A Good Girl's Guide to Murder kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De knappe en populaire middelbare scholier Andie Bell werd vermoord door haar vriend Sal Singh, die vervolgens zelfmoord pleegde. Het was het enige waar iedereen over kon praten. Vijf jaar later ziet Pip hoe de tragedie haar stad nog steeds achtervolgt. Maar ze kan het gevoel niet van zich afschudden dat er meer aan de hand was.

Genre

Mysterie - Thriller

Lengte

±41m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 6 afleveringen 2024

Regisseur

Dolly Wells

Cast

Andy McLeod, Anna Maxwell Martin, Annabel Mullion, Asha Banks, Carla Woodcock, Diane Lukins, Emma Myers, Gary Beadle, Henry Ashton, India Lillie Davies, en meer...