Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (29 juli t/m 4 augustus 2024)

Article header image

Netflix haalde de kleur uit Godzilla en plakte wat extra scènes in Rebel Moon, maar heeft deze week ook een paar echt nieuwe titels. Zo ontpopt Emma Myers zich tot tienerdetective in A Good Girl's Guide to Murder.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Woensdag 31 juli

Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa

Lhaka Sherpa was de eerste Nepalese vrouw die de top van Mount Everest bereikte. Ook is ze de eerste vrouw ter wereld die de hoogste berg ter wereld tien keer wist te bedwingen. Dat het leven van Sherpa niet over rozen ging, zie je in deze indrukwekkende documentaire.

Woensdag 31 juli

Unsolved Mysteries seizoen 4

De documentaireserie Unsolved Mysteries duikt weer in vijf nieuwe geheimzinnig verhalen, die natuurlijk ook aan het einde van de aflevering onopgelost blijven. Is het allemaal onzin, of zit er een kern van waarheid in? Waarschijnlijk het eerste, maar amusant is het wel. Aan de trailer te zien komen in seizoen vier ook Jack the Ripper en het Mothman-mysterie voorbij.

Donderdag 1 augustus

A Good Girl's Guide to Murder

Vijf jaar geleden is Andie Bell spoorloos verdwenen. Kort daarna is haar vriend Sal Singh uit het leven gestapt, en daarom ziet de politie hem als dader. Maar volgens de slimme zeventienjarige Pippa is de echte dader nog op vrije voeten, en daarom gaat ze op onderzoek. In deze nieuwe serie naar het young adult-boek van Holly Jackson speelt Emma Myers (Enid uit Wednesday) de hoofdrol.

Donderdag 1 augustus

Unstable seizoen 2

De narcistische ondernemer Ellis Dragon staat aan het hoofd van het hightech bedrijf Dragn Industries, maar is zo getikt dat hij eigenlijk ongeschikt is. Zijn zoon Jackson staat te popelen om hem op te volgen. In het tweede seizoen van de comedyserie Unstable spelen vader en zoon Rob en John Owen Lowe weer de hoofdrollen en maken nieuwe personeelsleden hun opwachting. 

Donderdag 1 augustus

Kabut berduri

De misdaadthriller Kabut berduri ofwel Borderless Fog is een Indonesische bijdrage aan de Netflix-catalogus. Detective Sanja (Putri Marino) buigt zich over een reeks mysterieuze moorden op de grens tussen Maleisië en Indonesië. De dader speelt een spelletje met de politie tegelijkertijd laat Sanja's verleden haar niet met rust.

Donderdag 1 augustus

Love Is Blind: Mexico

Mexico was nog een wit stukje op de Love Is Blind-wereldkaart, maar daar komt deze week verandering in. Mexicaanse singles trouwen met elkaar zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Zo hopen ze een antwoord te vinden op de vraag of de liefde echt blind is.

Donderdag 1 augustus

The Persian Version

De Iraans-Amerikaanse Leila reist naar New York, waar haar familie bijeenkomt omdat haar vader een harttransplantatie moet ondergaan. Leila probeert haar vrije levensstijl verborgen te houden voor haar traditionele familie, maar dat gaat niet lang goed. Luchtige romcom met zang en dans.

Donderdag 1 augustus

Godzilla Minus One/Minus Color

De allereerste Godzilla-film was in zwart-wit. Is het dan niet logisch dat de prequel Godzilla Minus One ook zwart-wit hoort te zijn? Misschien. Misschien niet. Maar wie onderstaande trailer bekijkt zal moeten toegeven dat de zwart-witversie er behoorlijk vet uitziet. Deze week staat hij op Netflix, en dat is een goede reden om de beste monsterfilm van de eeuw nog een keer te kijken.

Vrijdag 2 augustus

The Piper

Sommige sprookjes zijn behoorlijk creepy. Zo is het best huiveringwekkend als je bedenkt wat er met de kinderen is gebeurd die door de rattenvanger van Hamelen werden gekidnapt. The Piper gebruikt het verhaal als basis voor een horrorfilm, en die is niet zo geschikt voor kinderen. Julian Sands speelt hierin een van zijn laatste hoofdrollen.

Vrijdag 2 augustus

Rebel Moon - Director's Cut

Zack Snyder maakte een speciale director's cut van zijn twee Rebel Moon-films. Met een uur aan extra materiaal krijg je meer actie, seks en geweld te zien. De extra lange versies van beide films verschijnen deze week op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.