Home > Kijktip

Bad Monkey

Vince Vaughn en een aap in een ouderwets detectiveverhaal in zonovergoten Miami

Article header image
  • Apple TV+ logo

Een boek van Carl Hiaasen is de basis voor deze zonnige detectiveserie vol bonte personages, plus een aap. Vince Vaughn was de perfecte keuze voor de lamlendige speurder die verstrikt raakt in een complexe misdaadzaak en ondertussen zijn oog laat vallen op verschillende vrouwen (leuke rollen van Michelle Monaghan en Natalie Martinez). Vol zonnige, oogstrelende beelden van Miami, maar het stereotype personage van eilandbewoner Neville is een beetje storend en zijn verhaallijn werkt niet echt.

Na een incidentje met de nieuwe partner van zijn ex is rechercheur Yancy (Vaughn) uit Miami gedegradeerd tot voedselinspecteur. Hij neemt het niet zo nauw met de regels, maar wil wel graag zijn oude baan terug. Als een collega vraag of hij zich kan ontfermen over een afgerukte arm die uit het water is gevist, belandt Yancy in een ingewikkeld avontuur. Zijn verhaal raakt aan dat van Neville (Ronald Peet), een visser op de Bahama's - en eigenaar van de aap uit de titel - die alleen maar met rust gelaten wil worden.

Bad Monkey direct kijken / streamen

Bad Monkey is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Bad Monkey is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Vince Vaughn, Ronald Peet en Rob Delaney. De serie duurt 56 minuten per aflevering . Direct Bad Monkey kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Andrew Yancy is een detective die gedegradeerd is tot restaurantinspecteur in Zuid-Florida. Een afgehakte arm gevonden door een toerist die aan het vissen is, trekt Yancy mee in de wereld van hebzucht en corruptie die het land en het milieu in zowel Florida als de Bahama's decimeert. En ja, er is een aap.

Genre

Drama

Lengte

±56m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Regisseur

Marcos Siega

Cast

Vince Vaughn, Ronald Peet, Rob Delaney, Natalie Martinez, Michelle Monaghan, Meredith Hagner, L. Scott Caldwell, John Ortiz, Jodie Turner-Smith