Home > Artikel

Vince Vaughn zoekt de eigenaar van een arm in misdaadcomedy Bad Monkey

Article header image

De rol van gevallen politieagent is Vince Vaughn op het lijf geschreven. In de tiendelige misdaadcomedy Bad Monkey stort hij zich op een moordzaak om zijn oude baan weer terug te krijgen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Showrunner Bill Lawrence stond eerder aan de basis van de Apple TV+ series Ted Lasso en Shrinking, en baseerde de nieuwe misdaadcomedy Bad Monkey op het gelijknamige boek van Carl Hiaasen. Hoofdrolspeler Vince Vaughn kruipt in de huid van Andrew Yancy, een agent die uit het politiekorps van Miami is geknikkerd. Yancy heeft een ander baantje gevonden, maar wil dolgraag weer echt politiewerk doen. Als toeristen een menselijke arm uit het water vissen, denkt Yancy dat het om een moordzaak gaat die hij wel even zal oplossen. 

Bad Monkey

Naast de altijd leuke Vince Vaugh zie je in Bad Monkey ook rollen van Michelle Monaghan, John Ortiz, Zach Braff en Ashley Nicole Black. 

14 augustus

De eerste twee afleveringen van Bad Monkey staan op 14 augustus op Apple TV+. Daarna zie je elke week een nieuwe aflevering.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.