Home > Kijktip

The Instigators

Matt Damon en Casey Affleck doen het rustig aan in een fijne misdaadcomedy

Article header image
  • Apple TV+ logo

De droogkomische wisselwerking tussen Matt Damon en Casey Affleck werkt voortreffelijk in deze relaxte heist-komedie. Afflecks Cobby maakt de ene sarcastische grap na de andere, en Damons Rory blijft er totaal onbewogen onder. Het verhaal is niet zo bijzonder, maar je ziet enorm veel bekende gezichten in de bijrollen, van Michael Stuhlbarg tot Paul Walter Hauser. Tijdens de achtervolgingsscènes profiteert de film van de vlotte regie van Doug Liman (Road House).

De depressieve Rory (Damon) heeft snel ruim dertigduizend euro nodig voor zijn gezin. Ex-bajesklant Cobby (Affleck) zit ook om geld verlegen. De mannen ontmoeten elkaar als ze worden ingehuurd voor een gewaagde klus: het leegroven van de kluis van de burgemeester. De kraak is vanaf de eerste minuut een gigantisch drama, maar het tweetal geeft niet op. Ook Rory's therapeut (een leuke rol van Hong Chau) raakt betrokken in het avontuur.

The Instigators direct kijken / streamen

The Instigators is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. The Instigators is een film binnen de genres Actie, Actiekomedie, Misdaad en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Matt Damon, Casey Affleck en Hong Chau. De film duurt 1 uur 41 minuten . Direct The Instigators kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Rory en Cobby zijn onwaarschijnlijke partners: een wanhopige vader en een ex-crimineel die samen een overval moeten plegen. Als die mislukt, slaan ze samen met een onverwachte bondgenoot, Rory's therapeut, op de vlucht voor de politie, niet zo snuggere bureaucraten en een crimineel die op wraak zint.

Genre

Actie - Actiekomedie - Misdaad - Komedie

Lengte

1u 41m

Releasejaar

2024

Regisseur

Doug Liman

Cast

Matt Damon, Casey Affleck, Hong Chau, Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina, Toby Jones, Jack Harlow, Ron Perlman, en meer...