Home > Artikel

Matt Damon en Casey Affleck spelen mislukte overvallers in The Instigators

Article header image

Matt Damon en Casey Afleck spelen in de komische actiefilm The Instigators twee overvallers die diep in de shit komen. Om The Instigators te kunnen zien moet je wel een abonnement op Apple TV+ hebben.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Rory (Matt Damon) en de ex-gevangene Cobby (Casey Affleck) besluiten samen een corrupte politicus te beroven. Niet omdat ze daar zoveel zin in hebben maar omdat ze wanhopig zijn. 

Rory en Cobby

Maar de overval loopt helemaal in de soep en het eindigt ermee dat Rory en Cobby niet alleen door de politie maar ook door misdaadbazen worden achterna gezeten. 

Therapeut

Ze overtuigen op de een of andere manier Rory therapeut (Hong Chau) met hen mee te gaan. De drie moeten hun meningsverschillen opzij zien te zetten omdat het anders wel eens heel erg verkeerd kan aflopen. 

Doug Liman

The Instigators werd geregisseerd door Doug Liman die recentelijk nog de remake van Road House met Jake Gyllenhaal maakte. Ving Rhames, Alfred Molina, en Ron Perlman spelen ook een rol. 

The Instigators staat op 9 augustus op Apple TV+ en de trailer ziet er goed uit. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.