Home > Kijktip

A Family Affair

Luchtige romcom met wat leuks voor kijkers van elke generatie

Article header image
  • Netflix logo

Het simpele verhaal van A Family Affair is zo makkelijk te volgen dat je de film gerust kunt multitasken terwijl je op je smartphone bezig bent. En dat is natuurlijk ook wel eens lekker. Met de sterren Nicole Kidman en Zac Efron en het jonge talent Joey King (die het prima doet) worden kijkers van alle generaties bediend. De oorspronkelijke titel Motherf--cker was eigenlijk wel veel leuker, maar een beetje te scherp voor deze brave romcom.

Zara Ford (King) is de persoonlijke assistent van de onuitstaanbare, narcistische Hollywoodster Chris Cole (Efron). Kort nadat de tot wanhoop gedreven Zara ontslag neemt, treft ze haar moeder Brooke Harwood (Kidman) aan in bed met haar voormalige baas. Brooke belooft dat het een eenmalig slippertje was, maar begint een geheime relatie met Chris.

A Family Affair direct kijken / streamen

A Family Affair is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. A Family Affair is een film binnen de genres Romantische komedie, Komedie en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Joey King, Nicole Kidman en Zac Efron. De film duurt 1 uur 51 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.3. Direct A Family Affair kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een onverwachte romance heeft komische gevolgen voor een jonge vrouw, haar moeder en haar baas, die worstelen met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

Genre

Romantische komedie - Komedie - Romantiek

Lengte

1u 51m

Releasejaar

2024

Regisseur

Richard LaGravenese

Cast

Joey King, Nicole Kidman, Zac Efron, Kathy Bates, Liza Koshy, Sherry Cola, Sarah Baskin, Saif Mohsen