Home > Artikel

Nicole Kidman en Zac Efron smoorverliefd in trailer van A Family Affair, binnenkort op Netflix

Article header image

Zara werkt als assistent voor de beroemde filmster Chris Cole. Wanneer haar moeder iets krijgt met haar baas, gaat ze dood van schaamte en ongemak. De romcom A Family Affair met Nicole Kidman en Zac Efron komt naar Netflix en heeft nu een trailer.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Joey King speelt in A Family Affair de rol van de jonge Zara, die een ondankbaar baantje heeft als assistent van Chris Cole (Zac Efron), een onuitstaanbare en narcistische filmster.  Haar leven verandert in een totale hel als ze ontdekt dat haar moeder Brooke (Nicole Kidman) een affaire heeft met haar baas Chris.

A Family Affair

Sterren Nicole Kidman en Zac Efron hoeven  we natuurlijk niet aan je voor te stellen, maar als je Joey King in onderstaande trailer niet direct kunt thuisbrengen: zij is de jonge ster uit de The Kissing Booth-films en de sterke miniserie The Act.

Trailer

In A Family Affair is het een en al ongemak voor Zara, want mensen van boven de dertig zijn natuurlijk veel te oud om seks te hebben, en zeker als het je eigen moeder en je baas zijn. Het levert zo te zien een leuke romcom op die zowel op tieners mikt als op hun ouders. Veteraan Kathy Bates is trouwens ook van de partij: zij  speelt de rol van Brookes moeder Leila. Je ziet A Family Affair vanaf 28 juni exclusief op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.