Home > Kijktip

Supacell

Deze zwarte superhelden proberen de toekomst te veranderen

Article header image
  • Netflix logo

De superhelden die we zien in de bios en op tv zijn meestal Amerikaans. Voor de Netflix-serie Supacell kwam showrunner Rapman op de proppen met vijf zwarte personages uit Zuid-Londen, die allemaal kampen met hun eigen sores. Die insteek is origineel, maar hun superkrachten zijn een beetje basic: enorme spierkracht, snelheid, telekinese hebben we natuurlijk al vaker gezien. De actie en special effects ogen wat goedkoop, maar het verhaal is - zeker voor tieners - leuk genoeg om te blijven kijken.

Michael heeft net zijn vriendin ten huwelijk gevraagd als hij wordt belaagd door een straatbende. Op dat moment merkt hij dat hij zich door de tijd kan verplaatsen, en zo ontdekt hij dat er in de toekomst iets vreselijks gebeurt. Samen met enkele lotgenoten die ook superkrachten hebben probeert hij deze ramp te voorkomen. Daarbij moeten ze het opnemen tegen een boosaardig laboratorium dat op hun superkrachten aast.

Supacell direct kijken / streamen

Supacell is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Supacell is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Drama. met in de hoofdrol o.a. Giacomo Mancini, Rayxia Ojo en Adelayo Adedayo. De serie duurt 51 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Supacell kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een groep gewone mensen uit Zuid-Londen ontwikkelt onverwacht superkrachten zonder een duidelijk verband tussen hen, behalve dat ze allemaal zwart zijn. Terwijl ze omgaan met de impact op hun dagelijks leven, moet één man ze samenbrengen om degene van wie hij houdt te beschermen, terwijl hij de machtige en snode agenten moet vermijden die hun speciale vaardigheden hebben opgemerkt.

Genre

Actie - Avontuur - Drama

Lengte

±51m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 6 afleveringen 2024

Regisseur

Rapman

Cast

Giacomo Mancini, Rayxia Ojo, Adelayo Adedayo, Josh Tedeku, Calvin Demba, Eric Kofi Abrefa, Nadine Mills, Tosin Cole