Home > Artikel

Trailer: normale mensen krijgen superkrachten in nieuwe Netflix-serie

Article header image

Michael krijgt een blik in de toekomst en schrikt zich een hoedje. Samen met vier andere nieuwe superhelden besluit hij er wat aan te doen in Supacell. Deze nieuwe Netflix-serie heeft nu een trailer.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Je kent het vast wel: het lijkt een doodgewone dag, maar dan word je ineens naar de toekomst getransporteerd. Het overkomt Michael (Tosin Cole), die op deze manier ontdekt dat zijn vriendin Dionne (Adelayo Adedayo) - met wie hij zich net wilde settelen - niet lang meer te leven heeft.  Dan blijken er nog vier andere zwarte Zuid-Londenaren te zijn die net als Michael opeens superkrachten hebben gekregen. Ze slaan de handen ineen om Dionne te redden, en omdat ze toch bezig zijn ook maar meteen de hele wereld. 

Supacell

De nieuwe Netflix-serie Supacell komt uit de koker van Rapman, een rapper en regisseur die bekend werd met zijn YouTube-projecten Blue Story en Shiro's Story. De serie krijgt in totaal zes afleveringen.

Trailer

Is er nog plek voor een nieuwe superheldenserie? Of is de wereld een beetje uitgekeken op het genre? Je ziet het vanaf 27 juni op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.