Home > Kijktip

Furiosa: A Mad Max Saga

Anya Taylor-Joy houdt zich staande in een helse toekomst

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Apple TV logo

Na het enorme succes van Mad Max: Fury Road, de reboot van de Mad Max-franchise, kreeg regisseur George Miller de kans om het personage Furiosa uit te werken in haar eigen film. Het resultaat levert niet de zinderende adrenalinestoot van zijn voorganger, maar stelt zeker niet teleur. Naast een krachtige Anya Taylor-Joy schittert Chris Hemsworth als haar aartsvijand Dementus. Deze duurste Australische film aller tijden werd helaas geen kassucces.

De jonge Furiosa groeit op met haar zusje in een groene oase, omringd door de woestijn van een totaal verwoest Australië. Als ze in handen valt van Dementus, de leider van een rovende motorbende, adopteert de gestoorde kerel haar als zijn dochter. Dementus heeft grote ambities in zijn strijd tegen de andere krijgsheren, maar ondertussen wacht Furiosa op het juiste moment voor een zoete wraak.

Furiosa: A Mad Max Saga direct kijken / streamen

Furiosa: A Mad Max Saga is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Apple TV logoApple TV. Furiosa: A Mad Max Saga is een film binnen de genres Sciencefiction, Actie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth en Tom Burke. De film duurt 2 uur 28 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.6. Direct Furiosa: A Mad Max Saga kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Genre

Sciencefiction - Actie - Avontuur

Lengte

2u 28m

Releasejaar

2024

Regisseur

George Miller

Cast

Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Angus Sampson, Nathan Jones, Quaden Bayles, Daniel Webber, Goran D. Kleut, CJ. Bloomfield, Alyla Browne, en meer...