Home > Kijktip

Constellation

Stijlvolle ruimtehorror vol mysterie

Article header image
  • Apple TV+ logo

Met een beetje Gravity, wat Interstellar en een paar vertrouwde horrorthema's brouwt Constellation een miniserie vol mysterie. De eerste afleveringen zijn bijzonder sterk en zitten vol indrukwekkende special effects, daarna suddert Constellation door naar de ontknoping. In de sterke internationale cast zie je naast hoofdrolspeler Noomi Rapace onder anderen Jonathan Banks, beter bekend als Mike uit Breaking Bad.

ESA-astronaut Jo Ericsson (Rapace) werkt in het internationale ruimtestation ISS. Als het station wordt getroffen door een onbekend object, gaat het vreselijk mis. Terug op aarde, waar ze een man en dochtertje heeft, merkt Jo dat niet alles meer is zoals toen ze vertrok. Heeft het te maken met een experiment dat haar collega in het ISS uitvoerde?

Constellation direct kijken / streamen

Constellation is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Constellation is een serie binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. Noomi Rapace en Jonathan Banks. De serie duurt 58 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Constellation kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Astronaut Jo keert terug naar de aarde na een ramp in de ruimte en ontdekt dat er stukjes in haar leven ontbreken. Daarom gaat ze op pad om de waarheid over de verborgen geheimen van de ruimtevaart bloot te leggen en terug te vinden wat ze heeft verloren.

Genre

Thriller

Lengte

±58m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Michelle MacLaren

Cast

Noomi Rapace, Jonathan Banks