Home > Kijktip

Frasier (2023)

Kelsey Grammer geeft zijn iconische personage een tweede leven

Article header image
  • SkyShowtime logo

Het personage Frasier Crane begon als een bijfiguur in de sitcom Cheers, maar kreeg een eigen serie die elf seizoenen standhield en werd bekroond met 37 Emmy-awards. Na een pauze van bijna twintig jaar keerde Kelsey Grammer terug in zijn iconische rol als de psychiater en presentator van een populaire radiotalkshow. Voor de fans is het natuurlijk heerlijk om Grammer terug te zien in de rol die op zijn lijf geschreven is, maar zo sterk als het origineel wordt het helaas niet meer.

Frasier (Grammer) keert van Seattle terug naar Boston om een wat rustiger leven te leiden. Of dat gaat lukken is de vraag, want hij accepteert een baan aan de universiteit van Harvard en koopt het appartement van zijn zoon Frederick (Jack Cutmore-Scott) om dichter bij hem te kunnen zijn. Nieuwe personages maken hun opwachting, maar er keren ook bekende gezichten terug.

Frasier (2023) direct kijken / streamen

Frasier (2023) is te kijken/streamen op SkyShowtime logoSkyShowtime. Frasier (2023) is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Nicholas Lyndhurst, Kelsey Grammer en Jack Cutmore-Scott. De serie duurt 29 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Frasier (2023) kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Frasier Crane begint het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij terugkeert naar Boston, Massachusetts, met nieuwe uitdagingen om aan te gaan, nieuwe relaties om te smeden en een paar oude dromen om eindelijk te vervullen.

Genre

Komedie

Lengte

±29m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023
2 10 afleveringen 2024

Regisseur

James Burrows

Cast

Nicholas Lyndhurst, Kelsey Grammer, Jack Cutmore-Scott, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro, Anders Keith