Home > Artikel

De comeydserie Frasier is bijna terug van heel lang weggeweest

Article header image

De originele Frasier liep van 1993 tot 2004 en na bijna 20 jaar keert Frasier Crane terug met een nieuwe cast voor een reboot van de comedyserie die je vanaf 3 november op SkyShowtime kunt bekijken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de tijd tussen de series werkte Frasier Crane als tv-psychiater in Chicago maar na de dood van zijn vader keert hij terug naar Boston voor een praatje op de Harvard-universiteit.

Zoon Freddie

Omdat hij toch in de buurt is, gaat Frasier langs bij zijn zoon Freddy (Jack Cutmore-Scott), die zijn studie aan een prestigieuze universiteit -tot grote schrik van zijn vader- eraan gaf om brandweerman te worden. Om hun verstoorde relatie te herstellen besluit Frasier naar Boston te verhuizen en les te geven aan Harvard.  

Goed of niet?

De reboot van Frasier kreeg tot nu toe heel erg wisselende recensies. Een aantal beroepskijkers vindt de nieuwe versie afschuwelijk, anderen menen dat dit vervolg net zo goed is als de oude serie. Op 3 november kun je zelf zien wat waar is. Dan verschijnen de eerste twee afleveringen op SkyShowtime, daarna volgt iedere week een nieuwe episode. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.