Home > Kijktip

Rebel Moon - Part 2: The Scargiver

De tweede helft van Zack Snyders ruimte-opera

Article header image
  • Netflix logo

Deel twee van Zack Snyders Rebel Moon komt haast nog trager op gang dan het eerste. Wie zich door de kromme dialogen en weinig boeiende achtergrondverhalen van de personages heeft geworsteld, wordt gelukkig wel beloond met een groot eindgevecht vol special effects. Helemaal op het eind zet de regisseur nog een deurtje open naar een toekomstig derde deel.

Als Kora (Sofia Boutella) met haar legertje van krijgers op Veldt arriveert, lijkt het gevaar geweken. Wat ze niet weet is dat admiraal Atticus Noble (Ed Skrein) niet dood is, maar door het Imperium weer is opgelapt. Met een groot oorlogsschip is hij op weg naar Veldt om de graanoogst te stelen en Kora en haar medestanders te verpletteren.

Rebel Moon - Part 2: The Scargiver direct kijken / streamen

Rebel Moon - Part 2: The Scargiver is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Rebel Moon - Part 2: The Scargiver is een film binnen de genres Actie, Avontuur en Drama. met in de hoofdrol o.a. Sofia Boutella, Djimon Hounsou en Ed Skrein. De film duurt 2 uur 02 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.3. Direct Rebel Moon - Part 2: The Scargiver kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Deel twee van Rebel Moon: A Child of Fire. Een vreedzame kolonie aan de rand van de Melkweg wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. Wanhopige mensen sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden op pad om krijgers van naburige planeten te zoeken om hen te helpen een standpunt in te nemen.

Genre

Actie - Avontuur - Drama

Lengte

2u 02m

Releasejaar

2024

Regisseur

Zack Snyder

Cast

Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher, Staz Nair, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Jena Malone, en meer...