Home > Artikel

De trailer van Rebel Moon deel 2 op Netflix is gearriveerd

Article header image

Het eerste deel van Rebel Moon werd niet door iedereen met veel enthousiasme begroet, maar de in tweeën geknipte film van Zack Snyder was best een belevenis. Op 19 april volgt deel 2 en Netflix heeft de trailer daarvan online gezet.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het tweede deel, Rebel Moon - The Scargiver, gaat Kora (Sofia Boutella) verder met haar strijd tegen de Motherworld die onder leiding van de sadistische admiraal Atticus Noble (Ed Skrein) dreigt het vredige dorpje Veldt en haar bewoners te vernietigen. 

Michiel Huisman

Kora en Gunnar (Michiel Huisman) verzamelden in deel 1 een stel moedige krijgers om zich heen die bereid waren alles op het spel te zetten om de Motherworld te verslaan. Niet iedereen overleefde het geweldig van het eerste deel, maar naast Kora en Gunnar bestaan de krijgers nu nog uit Tarak, Nemesis, General Titus, Millius en Jimmy.  

Junkie XL

Michiel Huisman, die in deel 1 een heldenrol op zich nam, is niet de enige Hollandse inbreng in Rebel Moon, Junkie XL, oftewel Tom Holkenborg, componeerde de muziek. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.