Home > Kijktip

Monarch: Legacy of Monsters

Neem een duik in de geschiedenis van Godzilla

Article header image
  • Apple TV+ logo

Je hoeft geen doorgewinterde Godzilla-kenner te zijn om deze monsterserie te waarderen, maar het helpt natuurlijk wel. Het verhaal speelt zich af na de grote eindstrijd uit de film Godzilla uit 2014 en duikt via twee tijdlijnen dieper in de wereld van de Titanen en het geheime project Monarch. Met vette special effects en een leuke cast.

In 2015 reist Cate Randa (Anna Sawai) na de verwoesting van San Francisco naar Japan, waar ze een schokkende ontdekking doet over haar vader. Samen met een familielid komt ze op het spoor van project Monarch en de rol van legerofficier Lee Shaw, gespeeld door vader en zoon Kurt en Wyatt Russell.

Monarch: Legacy of Monsters direct kijken / streamen

Monarch: Legacy of Monsters is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Monarch: Legacy of Monsters is een serie binnen de genres Sciencefiction, Actie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Wyatt Russell, Ren Watabe en Mari Yamamoto. De serie duurt 49 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Monarch: Legacy of Monsters kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nadat ze de aanval van Godzilla in San Francisco heeft overleefd, wordt Cate opnieuw overdonderd door een groot geheim. Te midden van monsterlijke gevaren reist ze de wereld rond om de waarheid over haar familie te achterhalen, en de mysterieuze organisatie Monarch.

Genre

Sciencefiction - Actie - Avontuur

Lengte

±49m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023

Regisseur

Matt Shakman

Cast

Wyatt Russell, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Kurt Russell, Kiersey Clemons, Joe Tippett, Elisa Lasowski, Anna Sawai, Anders Holm