Home > Artikel

Trailer van de monsterserie Monarch: Legacy of Monsters

Article header image

In Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+ duikt Godzilla weer eens op. En de dinosaurus is nog steeds een zeer onvriendelijk type.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Monarch: Legacy of Monsters is een nieuw hoofdstuk in de MonsterVerse, een franchise van monsterfilms waarvan er sinds 2014 vier stuks verschenen. De hoofdrollen zijn voor beesten als Godzilla en King Kong.

Godzilla

Apple TV+ pakt door met de serie Monarch: Legacy of Monsters die zich afspeelt na de eerste film, Godzilla uit 2014 waarin San Francisco met de grond gelijk werd gemaakt. Een broer en zus volgen in de voetstappen van hun vader die de familieconnectie met de geheime organisatie Monarch onderzocht. 

Kurt Russell

Aanwijzingen leiden naar leger-officier Lee Shaw (gespeeld door vader en zoon Kurt en Wyatt Russell). De serie beslaat drie generaties en onthult geheimen en epische gebeurtenissen. 

17 november

Monarch: Legacy of Monsters gaat op 17 november in première met twee afleveringen, daarna volgt iedere week een nieuwe episode. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.