Home > Kijktip

Meg 2: The Trench

In dit vervolg vecht Jason Statham tegen nóg meer en nóg grotere haaien

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Net als in het eerste deel duurt het een hele poos voordat het gedoe onder water is afgewikkeld en de confrontatie tussen mens en reuzenhaai kan beginnen. Vooral het laatste halfuur levert vermakelijke momenten op, maar van regisseur Ben Wheatley (Free Fire) hadden we eigenlijk wel meer verwacht.

Superduiker Jonas (Jason Statham) sluit zich aan bij zijn oude vrienden en stuit bij de Marianentrog op een illegale mijnbasis. Onze vrienden gaan het gevecht aan met de schurken, maar kunnen niet voorkomen dat er een stel megalodons ontsnapt. De beesten dreigen een enorme slachting aan te richten op een vakantie-eiland.

Meg 2: The Trench direct kijken / streamen

Meg 2: The Trench is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en HBO Max logoHBO Max. Meg 2: The Trench is een film binnen de genres Horror, Actie, Avontuur, Sciencefiction en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Jason Statham, Wu Jing en Shuya Sophia Cai. De film duurt 1 uur 56 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.0. Direct Meg 2: The Trench kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Leiders van een onverschrokken onderzoeksteam verkennen de diepten van de oceaan. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen.

Genre

Horror - Actie - Avontuur - Sciencefiction - Thriller

Lengte

1u 56m

Releasejaar

2023

Regisseur

Ben Wheatley

Cast

Jason Statham, Wu Jing, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Melissanthi Mahut, Whoopie van Raam, en meer...