Home > Artikel

De duurste haaienfilm ooit komt naar Netflix

Article header image

Meg 2: The Trench zit weer vol met prehistorische haaien en ander onderwater gepeupel waar Jason Statham mee wordt opgezadeld.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In The Meg uit 2018 moest Jason Statham als duiker Jonas Taylor afrekenen met een megalodon (de Meg uit de titel), een enorme prehistorische haai. In dit vervolg uit 2023 krijgt ie er met nog meer te maken omdat een onverlaat een mijn heeft gebouwd in hun leefgebied en ze daardoor ontsnappen. 

Gigantische octopus

Behalve met haaien, zit Meg 2 ook nog vol met dinosauriërs en een gigantische octopus. Als je vindt dat dit allemaal wat ongeloofwaardig en raar klinkt, dan heb je groot gelijk. Meg 2 werd dan ook niet erg goed ontvangen, al bracht de film in de bios wel meer geld op dan ie kostte (bijna 200 miljoen dollar). 

Meg 2: The Trench staat vanaf 29 september op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.