Home > Kijktip

Monk

Deze misdaadcomedy over een neurotische detective is puur goud

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo

Voordat Tony Shalhoub bekend werd als de vader van The Marvelous Mrs. Maisel speelde hij de briljante hoofdrol in deze komische misdaadserie. Zijn vertolking van de neurotische detective leverde hem drie Emmy Awards op en blijft acht seizoenen lang briljant. Verrassende gastrollen maken de serie nog leuker.

Na een zenuwinzinking ontwikkelt rechercheur Adrian Monk een dwangstoornis en een heel arsenaal aan fobieën. Hij is al vier jaar niet buiten geweest, maar met hulp van een assistente lukt het hem om zijn werk te hervatten. Daarbij zijn Monks eigenaardigheden een grote frustratie voor iedereen in zijn omgeving.

Monk direct kijken / streamen

Monk is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en SkyShowtime logoSkyShowtime. Monk is een serie binnen de genres Komedie, Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Tony Shalhoub, Ted Levine en Jason Gray-Stanford. De serie duurt 42 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Monk kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nadat zijn vrouw vermoord is, krijgt de briljante detective Adrian Monk last van smetvrees, hoogtevrees en sociale angststoornissen. Dit belet zijn werk als politie-agent, maar vergroot wel zijn inzicht in de moordzaken waarbij hij assisteert.

Genre

Komedie - Misdaad - Drama

Lengte

±42m

Releasejaar

2002

Seizoenen

1 13 afleveringen 2002
2 16 afleveringen 2003
3 16 afleveringen 2004
4 16 afleveringen 2005
5 16 afleveringen 2006
6 16 afleveringen 2007
7 16 afleveringen 2008
8 16 afleveringen 2009

Regisseur

Randy Zisk, Dean Parisot, Eric Laneuville, Randall Zisk

Cast

Tony Shalhoub, Ted Levine, Jason Gray-Stanford, Traylor Howard, Bitty Schram, Kane Ritchotte, Tom Ohmer, Stanley Kamel, Vincent Gale, Stellina Rusich, en meer...