Home > Artikel

Alle seizoenen van de serie Monk komen naar Netflix

Article header image

Begin deze eeuw was Adrian Monk een van de populairste detectives op de televisie. Nu keert Monk terug, en wel bij Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Adrian Monk (Tony Shalhoub) werkte als rechercheur moordzaken bij de politie van San Francisco, tot de moord op zijn vrouw Trudy zijn angststoornis verergerde en er ook nog 312 fobieën om de hoek kwamen kijken. 

Privé detective

Nadat hij zijn huis al drie jaar niet meer was uit geweest, begon Monk, met hulp van zijn verpleegster en assistent Sharona Fleming, als privé detective en hielp hij de politie af en toe met de moeilijkste zaken. Intussen probeerde Monk ook nog de moord op zijn vrouw op te lossen. 

Angst voor melk

En hoewel zijn fobieën (waaronder angst voor vogels, melk, paddestoelen en tandartsen) en stoornis erg irritant waren, hielpen ze hem ook bij het oplossen van moeilijke zaken. 

Monk ging in 2002 in première, telde 8 seizoenen en 125 afleveringen. 

De acht seizoenen van Monk zijn vanaf 15 maart op Netflix te vinden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.