Home > Kijktip

The Fault in Our Stars

Ultieme jankfilm met Amsterdams bankje

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

The Fault in our Stars was als boek een geweldige bestseller en de film werd al net zo'n hype. Dat was vooral te danken aan de fantastische chemie tussen de hoofdrolspelers. Miljoenen huilende tienermeisjes moeten Kleenex een fantastisch jaar hebben bezorgd. Amsterdam verdiende ook nog wat aan de film, duizenden van hen bezochten de hoofdstad speciaal voor het bankje in de film.

Hazel ontmoet de aantrekkelijke Augustus tijdens een praatgroep voor (voormalige) kankerpatiënten. De twee worden verliefd en Augustus verrast Hazel met een reisje naar Amsterdam waar ze haar favoriete schrijver zal ontmoeten. Maar de trip wordt danig verpest wanneer August moet vertellen dat zijn kanker terug is.

The Fault in Our Stars direct kijken / streamen

The Fault in Our Stars is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Disney+ logoDisney+. The Fault in Our Stars is een film binnen de genres Drama, Romantiek en Coming of age. met in de hoofdrol o.a. Toni Saladna, Randy Kovitz en Ana Dela Cruz. De film duurt 2 uur 06 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct The Fault in Our Stars kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Hazel en Gus zijn twee Amerikaanse tieners die elkaar ontmoeten op een praatgroep voor kankerpatiënten. Hazel kampt van kinds af aan met schildklierkanker, terwijl Gus een been heeft verloren als gevolg van een kwaadaardige bottumor. De twee jongeren delen een wrang gevoel voor humor en treden de wereld met een gezond sarcasme tegemoet. Ondanks het besef dat hen weinig tijd rest, omarmen ze de liefde en het leven. Wanneer Hazel en Gus de kans krijgen om in Amsterdam hun favoriete schrijver te ontmoeten, steken ze de oceaan over voor een bezoek dat hun leven zal veranderen.

Genre

Drama - Romantiek - Coming of age

Lengte

2u 06m

Releasejaar

2014

Regisseur

Josh Boone

Cast

Toni Saladna, Randy Kovitz, Ana Dela Cruz, Lotte Verbeek, Sam Trammell, Laura Dern, Nat Wolff, Willem Dafoe, Ansel Elgort, Shailene Woodley, en meer...