Home > Artikel

Een van de grootste huilfilms aller tijden komt naar Netflix

Article header image

The Fault in Our Stars was in 2014 een wereldwijde bioscoophit die hordes vol tienermeisjes tranen met tuiten deed huilen. En nu komt de film naar Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De zestienjarige Hazel (Shailene Woodley) heeft ongeneeslijke longkanker, is onafscheidelijk van haar zuurstoftank en gaat geheel tegen haar zin naar een praatgroep voor kankerpatiënten. En gelukkig maar, want daar ontmoet ze leeftijdgenoot Augustus die door de ziekte met één been door het leven moet. 

Willem Dafoe

De twee vallen als een blok voor elkaar en Augustus besluit Hazel en haar moeder naar Amsterdam mee te nemen voor een ontmoeting met de favoriete schrijver van Hazel (een chagrijnige Willem Dafoe). Maar de trip is toch een succes omdat Hazel en Augustus voor het eerst zoenen in onze hoofdstad. Toch volgt er helaas geen happy einde, wat een van de redenen is voor alle geplengde tranen.

Hét bankje

De tieners spenderen in Amsterdam trouwens aardig wat tijd op een bankje aan de Leidsegracht en na de film gingen massa's meisjes op bedevaart naar dat bewuste bankje. 

Wil je ook huilen bij The Fault in Our Stars? Dat kan vanaf 15 juni.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.