Home > Kijktip

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Ga mee op een queeste vol avontuur, actie en heerlijk maffe personages

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Hou je van series als The Witcher, maar neem je het fantasygenre niet al te serieus? Dan is dit de film voor jou. Deze komische actiefilm vol special effects is gebaseerd op het beroemde spel, maar je hoeft geen Dungeons & Dragons-nerd te zijn om hem te waarderen (al helpt het wel). De personages zijn geweldig en Hugh Grant steelt de show als de glibberige Forge Fitzwilliam, maar ook Chris Pine en Michelle Rodriguez doen het samen voortreffelijk. Er wordt een vervolg ontwikkeld in de vorm van een tv-serie.

Meesterdief Edgin Darvis (Pine op zijn grappigst) is op zoek naar een magisch object waarmee hij zijn overleden vrouw weer tot leven kan wekken. Zodra het hem en barbaar Holga (Rodriguez) is gelukt op uit de gevangenis te ontsnappen verzamelt hij een bont gezelschap van avonturiers en begint hij een gevaarlijke missie. De eerste halte is zijn voormalige collega-dief Forge (Grant), die het tot Lord heeft geschopt en de zorg voor Edgins dochter op zich heeft genomen.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves direct kijken / streamen

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves is een film binnen de genres Actie, Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Chris Pine, Michelle Rodriguez en Regé-Jean Page. De film duurt 2 uur 14 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De charmante dief Edgin waagt zich samen met een bende avonturiers aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar wanneer ze in aanraking komen met de verkeerde mensen, loopt de missie uit de hand.

Genre

Actie - Avontuur - Komedie

Lengte

2u 14m

Releasejaar

2023

Regisseur

Jonathan Goldstein, John Francis Daley

Cast

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Chloe Coleman, Daisy Head, Kyle Hixon, Jason Wong, en meer...