Home > Artikel

Vanaf vandaag op SkyShowtime: de leuke familiefilm Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Article header image

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is een luchtige familiefilm, Hugh Grant doet mee en om te kijken heb je geen voorkennis van het spel nodig. Klinkt best goed toch?

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de fantasyfilm zitten bard Edgin (Chris Pine) en barbaar Holga (Michelle Rodriguez) in de gevangens nadat ze een magisch artefact stalen en werden bedonderd door hun compagnon Forge (de altijd leuke Hugh Grant). Het is dus zaak om te ontsnappen en dat lukt gelukkig ook.

Tovenaars

Edgin en Holga gaan samen met de niet zo machtige tovenaar Simon (Justice Smith) en paladijn Xenk (Regé-Jean Page uit Bridgerton) Eginds door Forge ontvoerde dochter kunnen terughalen. Daarvoor moeten ze niet alleen Forge maar ook de machtige tovenaar Sofina (Daisy Head) zien te verslaan.

Flauwe grappen

De groep gaat op pad en komt onderweg allerlei gekke monsters tegen maar eigenlijk gaat het in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves niet zozeer om het verhaal. Het draait veel meer om het plezier en de flauwe grappen en grollen over wazige tovenaars, mollige draken en pratende skeletten.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.