Home > Kijktip

Hijack

Actieheld Idris Elba probeert een vliegtuig te redden

Article header image
  • Apple TV+ logo

Zoek je lekkere thriller waarbij je niet al te veel hoeft na te denken? Dan zit je gebeiteld met de miniserie Hijack waarin Idris Elba perfect is gecast als actieheld. De reeks had waarschijnlijk nog spannender geweest met een aflevering minder, maar een kniesoor die daar moeilijk over doet. Gewoon zitten, kijken en pret hebben.

Het vliegtuig waarin Sam Nelson van Dubai naar Londen vliegt, wordt gegijzeld door een stel gewapende mensen. Gelukkig is Sam bemiddelaar van beroep en die vaardigheid komt goed van pas in een dergelijke situatie. Sam moet er alles aan doen om het vliegtuig veilig aan de grond te krijgen. Intussen is zijn gezin thuis ook niet veilig.

Hijack direct kijken / streamen

Hijack is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Hijack is een serie binnen de genres Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Alexis Zegerman, Antonia Salib en Archie Panjabi. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Hijack kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een gekaapt vliegtuig is op weg naar Londen tijdens een zeven uur durende vlucht en op de grond wordt er met spoed naar antwoorden gezocht.

Genre

Drama - Thriller

Lengte

±46m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 7 afleveringen 2023

Regisseur

Jim Field Smith

Cast

Alexis Zegerman, Antonia Salib, Archie Panjabi, Fatima Adoum, Gretchen Egolf, Holly Aird, Idris Elba, Aimee Kelly, Jaimi Barbakoff, Jeremy Ang Jones, en meer...