Home > Artikel

Seizoen 2 van de serie Hijack met Idris Elba is onderweg

Article header image

De actieserie Hijack was zo'n groot succes dat Apple TV+ een tweede seizoen gaat maken. En dat terwijl Hijack toch echt was aangekondigd als eenmalige miniserie. De serie was vrij onzinnig maar tegelijkertijd heel erg vermakelijk en dat sprak veel mensen aan.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Hijack speelde zich af op een zeven uur durende vlucht naar Londen en werd in realtime (dus in zeven afleveringen van een uur) verteld.

Sam Nelson

Idris Elba speelt Sam Nelson, een onderhandelaar in de zakenwereld, die zijn ervaring goed kan gebruiken wanneer het vliegtuig waarin hij zit gekaapt wordt.

Zoon en ex

Het is aan Sam om iedereen in leven te houden, maar hij weet niet dat er op de grond ook het een en ander aan de hand is met zijn zoon en ex-vrouw. 

Landen

De serie eindigde met het gekaapte vliegtuig dat dankzij Sam toch nog wist te landen. Daarna moest onze held nog afrekenen, met hoofdkaper Stuart. 

Stuart

Dat lukte, dus de schrijvers moeten nu een manier vinden waardoor het verhaal alsnog vooruit kan. Stuart leeft nog dus waarschijnlijk gaat hij in het vervolg voor meer onrust zorgen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.