Home > Kijktip

Tour de France: Unchained

Een rondje wielrennen was nog nooit zo spannend

Article header image
  • Netflix logo

Tour de France: Unchained is de Formula I: Drive to Survive van het wielrennen. Bij Drive to Survive leverde dat massa's nieuwe racefans op en Unchained moet hetzelfde voor wielrennen doen. Dat kan makkelijk lukken want de reeks waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt, ziet er spectaculair uit. Zelfs voor mensen die allang weten hoe die hele Tour afliep is het allemaal reuze-spannend.

De Deen Jonas Vingegaard won in 2022 de Tour de France voor zijn ploeg Jumbo-Visma. Jumbo-Visma werkte mee aan Unchained, net zoals de ploegen van AG2R Citroën, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, BORA-hansgrohe en Team Quick-Step Alpha Vinyl. O.a. Primoz Roglic, Wout van Aert en sprinter Fabio Jacobson worden van dichtbij gevolgd.

Tour de France: Unchained direct kijken / streamen

Tour de France: Unchained is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Tour de France: Unchained is een serie binnen het genre Sport. met in de hoofdrol o.a. Gerard Camy. De serie duurt 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Tour de France: Unchained kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Tour de France: Unchained neemt een kijkje achter de schermen van de meest prestigieuze wielerrace ter wereld. Van renners tot ploegleiders, elk personage wordt gevolgd om de vele belangen en strategieën te begrijpen die schuilgaan achter deze iconische wedstrijd die wordt uitgezonden in maar liefst 190 landen.

Genre

Sport

Lengte

44m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023
2 8 afleveringen 2024

Cast

Gerard Camy