Home > Artikel

Tour de France: Unchained seizoen 2 in juni op Netflix

Article header image

Het tweede seizoen van Tour de France: Unchained staat op 11 juni op Netflix en daarin neemt de streamingdienst weer een kijk achter de schermen van het grootste wieler-event ter wereld.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De achtdelige documentaireserie gaat over de 110de edite die in 2023 werd verreden en die voor de tweede keer op rij werd gewonnen door Jonas Vingegaard van de Nederlandse ploeg Jumbo Visma.

Etappe 16

De Tour van 2023 was een tweestrijd tussen Vingegaard en Tadej Pogacar. Al na een week was duidelijk dat het tussen die twee mannen ging. De beslissing kwam in de etappe 16 toen Vingegaard zijn Sloveense concurrent in een tijdrit eindelijk wist te kraken. 

Valpartijen

Natuurlijk was er ook genoeg drama in de Tour van vorig jaar met o.a. enkele valpartijen veroorzaakt door toeschouwers. De trailer belooft in ieder geval een hoop spektakel. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.