Home > Kijktip

Silo

Waag je hier niet aan als je claustrofobisch bent

Article header image
  • Apple TV+ logo

Mysterieus, dystopisch en heel erg spannend. Spreken die woorden je aan, dan is Silo absoluut iets voor jou. Daarnaast zijn de makers bijzonder goed in fantastische cliffhangers waardoor je nooit meer wil stoppen met kijken. Geef deze serie een kans!

In een nabije toekomst leven overgebleven mensen grotendeels ondergronds omdat de aarde onleefbaar is geworden. Maar is dat wel echt zo? Techneut Juliette ontdekt dat de zaken misschien wel heel anders in elkaar steken en gaat met gevaar voor eigen leven op zoek naar de waarheid.

Silo direct kijken / streamen

Silo is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Silo is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Tim Robbins, Rick Gomez en Rebecca Ferguson. De serie duurt 59 minuten per aflevering . Direct Silo kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Duizenden mensen leven in een gigantische silo ondergronds om hen te beschermen tegen de giftige en verwoeste buitenwereld. Wanneer de sheriff de belangrijkste regel breekt en inwoners op mysterieuze wijze sterven, begint ingenieur Juliette met het ontrafelen van schokkende geheimen en de waarheid over de silo.

Genre

Drama

Lengte

±59m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023
2 10 afleveringen 2024

Regisseur

Morten Tyldum

Cast

Tim Robbins, Rick Gomez, Rebecca Ferguson, Harriet Walter, Common, Chinaza Uche, Avi Nash, Will Merrick, Shane McRae, Rashida Jones, en meer...